Kamnene Makena X Zaxxon’s Delightful Davidoff
davi-en-makena

AvK_Davi_stand_3
  Roepnaam: Davidoff
  Stamboomnaam: Zaxxon’s Delightful davidoff
  Geboortedatum: 28-05-2008
  Vader: Multi Ch Ascot Alta Mirano
  Moeder: Zaxxon’s Queen Akilah
  NHSB: 2716262 Import Zweden
  Gewicht: 41 kg
  Schofthoogte: 69 cm
  Health Screenings:  HD A Norbergwaarde 40  ED 0/0  / OCD Free / DM Free

 VERBEEK_RUBY_20141122131628_1318300
Kamnene Makena is zwanger van Zaxxon’s Delightful Davidoff!!! We zijn afgelopen 5 feb. bij de dierenarts geweest voor een echo, en daar werd op bevestigd dat Makena zwanger is. De dierenarts zag ongeveer 8 vruchtjes, nu afwachten wat er gaat komen rond 14 maart, want dan is Makena uitgeteld. Spannend!

DSC_3171
Hier is Makena 45 dagen zwanger, zoals je ziet heeft ze al een behoorlijk buikje:) Ze eet goed en slaapt veel, en wil af en toe ook nog wel even een sprintje trekken. Alleen houdt ze onze Farouk en Ruby natuurlijk niet meer bij, ze gaat nog wel mee met de wandelingen, maar blijft wel een beetje bij ons, zodat ze geen spelende beuk krijgt van een van onze andere RR’s. Het is nu aftellen, en heel spannend wat onze Makena gaat brengen, nog 18 dagen en dan weten we het.

Makena is hier 55 dagen zwanger, dus duurt niet lang meer en dan weten we wat ze ons brengt!;) Spannende dagen!!! Zodra ze geboren zijn wordt het hier meteen gelanceerd! We wachten nog even met spanning af!!!

IMG_3483
13-03-2013 Makena is de trotse Mama geworden van 7 gezonde pups het zijn 4 heertjes en 3 dametjes! Voor zover ziet er alles correct en prachtig uit:) Uiteraard zijn wij er heel trots mee en Moeders natuurlijk ook. Makena heeft echt een trotse honden glimlach. En laat ook duidelijk zien dat ze erg trots is op haar Muppets:)) De bevalling ging niet zonder slag of stoot, het was een bevalling die toch bijna 24 uur geduurd heeft, helaas hadden we ook 2 doodgeboren puppy reutjes , heel erg jammer maar het is niet anders.
Voorzover deze update, Mama Makena gaat eerst nog even goed bijkomen van alles, en we geven haar de rust die ze nodig heeft. Voor onze site bezoekers en eventuele aankomende pupeigenaren. Alle puppy’s hebben al een baasje!


Puppie’s 1 week oud! De puppies zijn nu 1 week oud, en ze groeien goed! Ze hebben hun eigen gewicht zelfs verdubbeld!! Met Makena gaat het ook heel goed ,ze verzorgt ze heel goed haar puppies:) Het zijn hele mooie puppies! Nu nog een aantal dagen wachten en dan gaan de oogjes open. Spannend voor ons maar ook voor de pups zelf!

Pups 1 week oud!

 IMG_3522
Puppies 3 weken oud! puppy’s groeien als kool zoals jullie wel zien op de foto’s, Mama Makena is er ook super trots op, en uiteraard wij ook!!! De pups hebben hun eerste wormkuur al binnen, en het bleef gelukkig ook binnen:) en ze drinken nog steeds heel goed bij mama die ook genoeg melk heeft voor ze! We hebben de pups al wel een keer kennis laten maken met baby brokjes geweekt in water, en dat was een succes, ze aten er meteen goed van, en er is er nog geen 1tje die ergens last van heeft gehad. Kortom ze maken het prima!!
Vanaf 4 weken als de puppies kunnen blijven staan en rennen dan zullen we nog een leuk videotje maken! Voor nu krijgen ze nog steeds de beste zorg van de wereld van Makena en ons! Het zijn prachtige pups!!!!!!

IMG_3679
Davi’s & Makena’s puppen 4 weken oud! Pff wat gaat de tijd snel, nog 4 weekjes en de puppen krijgen een nieuw baasje. Ze doen het echt allemaal super, en het zijn prachtige hondjes, Ze eten al zelf en leren snel. Ze hebben voorzichtig al de eerste stapjes buiten gezet, en gaan vanaf nu meer naar buiten toe, ze plassen ook al buiten de werpkist dus dat gaat ook prima, kortom fijne vriendelijke puppen:) Volgende week pup foto’s van buiten hier op de site en een filmpje.

318742_10200443343541145_1722298161_n[1]

Pups 5 weken oud! Visite gehad van onze goede vriendin Jeanne Van Beers, zij heeft haar camera meegenomen en deze leuke foto,s geschoten, het zijn er zoveel dat onze website ze niet aan zou kunnen:) Dus vandaar een mooie blik vanuit deze collage die onze website beheerder voor ons elke keer bij elkaar zet, Bedankt daarvoor Anneke Kamphuis!!


Het gaat erg hard nu, nog 3 weekjes en de pups gaan al weer weg:( Maar ze gaan een prachtig leven tegemoed bij onze lieve toekomstige pup eigenaren:) Nu nog lekker 3 weken van ze genieten! En dan wordt het tijd om ze uit te laten vliegen, er moet nog wel wat gebeuren voor ze weg mogen. En dat gaat nu in de komende weken gebeuren. De raad van beheer komt de pups voorzien van een chip en Stamboom, vervolgens komen dan de nest invertariseerders van de RRCN om de pups te controleren op DS en Knikstaart, en ook komt dan de dierenarts voor een enting en Gezondheids verklaring en NL paspoort. Dus nog genoeg op het programma. We blijven bezig:)


video pups 5 weken

4b9Glx5t5fMcol6[1]

Puppy’s 6 weeks old!


Pups 7 weeks old!


http://youtu.be/r3wFhA7Gq1g

dutch-diamond-litter

Op 13-03-2013 waren de pups geboren uit de combinatie Davidoff & Makena.
Nu hebben we vandaag afscheid genomen van het laatste pupje. dus de rust is weer terug in huize Ridgevalley, We kunnen met trots terugkijken naar een geweldig mooi nestje pups waarvan ook alle pupjes een mooie correcte ridge hadden en kronen, Geen DS Geen Knikstaart, bij allen reuen de testikels ingedaald. we hebben voor de pups allemaal een goed huis gevonden en weten ook zeker dat ze niets te kort zullen komen aan knuffels en liefde maar ook de benodigde trainingen. kortom we kunnen terugkijken op een mooie 8 weken, Makena en uiteraard Davidoff hebben Excellent werk geleverd:) En oja  de kleine dame op de foto blijft in eigendom van Ridgevalley RR, Haar naam is Ridgevalley Diamonds In The Sky
We willen ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en telefoontjes en uiteraard ook de bezoekjes, en de mooie berichtjes op de puppy foto’s, uiteraard bedanken we nogmaals Henk En Edith van Paerdecroon RR’s voor het gebruiken van hun lovely boy Davi!