Daar wij nauw betrokken willen zijn bij de opvoeding van de pups zullen zij bij ons in huis opgroeien om ze zo direct kennis te laten maken met het dagelijkse leven. Vol liefde en met veel zorg zullen wij de pups samen met de moeder grootbrengen. De eerste drie weken krijgen moeder en kroost alle rust die ze nodig hebben.

Na deze 3 weken zullen zij kennis maken met onze andere honden, en de basis mee krijgen voor een goede socialisatieperiode. Let u wel, de eerste socialisatiefase van de pups (vanaf 3 tot 12 weken) is zeer belangrijk en zorgt er op deze manier voor dat ze zich een evenwichtig en stabiel karakter kunnen vormen. Als de pups oud genoeg zijn, gaan ze lekker naar buiten om te ravotten in de tuin en ook daar kennis te maken met allemaal nieuwe dingen.

Zodra de pups de leeftijd van 8 weken hebben bereikt, mogen ze mee met de nieuwe eigenaren.

De pups zullen worden gecontroleerd door de dierenarts en de RRCN.
Het chippen gebeurt door de Raad van Beheer.

Als de pup met u mee naar huis gaat, krijgt u het volgende mee:
– Voer voor de eerste periode,
– Een speeltje met nestgeur,
– Entingsboekje,
– Papieren met alle informatie van de periode in het nest,
– De stamboom, indien al aanwezig (anders wordt deze later nagezonden of langsgebracht)
– Informatie over hoe te beginnen aan de opvoeding van uw RR pupje
– Een leven lang begeleiding

Aangezien wij het heel belangrijk vinden, dat de pups een goed tehuis krijgen, willen wij graag van te voren kennis met u maken. Mede ook om een beter beeld van u en uw leven te krijgen. Hierdoor hopen we de goede pup bij de juiste baas te plaatsen.
Heeft u interesse in een pup of wilt u meer weten mail of bel ons dan.

Nadat u de trotse eigenaar bent geworden van uw Rhodesian Ridgeback pup, stopt onze betrokkenheid natuurlijk niet. Wij zullen u altijd bijstaan met raad en daad voor al uw vragen, verhalen en avonturen met uw Ridgeback.