Het nieuwe jaar…

Posted · Add Comment

23-01-2011

Door de drukte van het laatste jaar was het er maar niet van gekomen om de site te blijven updaten, een nieuw jaar is weer aangebroken en voor ons weer een goed moment om wat meer energie in de site te steken.

We hebben het afgelopen jaar natuurlijk niet stil gezeten,, onze kleine vriend Farouk vroeg natuurlijk de nodigde opvoeding en training voor de shows, het jaar heeft nog veel in het teken gestaan van ons nest en het bijstaan van onze pupmensen met hun nieuwe pups.

Het verdriet van onze geliefde Kel was voor ons ook de grootste domper van het jaar, wat wij en niemand rond ons aan hadden zien komen. Maar de tijd gaat gewoon door en wij moeten ook door,, 2010 was 2010,, èn misschien heeft 2011 wel weer iets heel moois in petto!!

Daarom 2011 word het jaar dat we vooruit gaan kijken en niet wat geweest is of had kunnen zijn…

Zo hebben we weer een volle agenda van shows met Farouk waar we erg veel zin in hebben. Er staan ook weer volop wandelingen in de planning met onze pupmensen. En natuurlijk is daar ook nog Makena onze Wicked Queen, waar we elke dag weer vrolijk van worden en die natuurlijk ook de nodigde aandacht vraagt.

Kortom we blijven in beweging en zullen de site geregeld updaten met Nieuws!

Groetjes de RidgeValley’s