20-03-2010

Posted · Add Comment

Alle pups zijn naar hun nieuwe baasjes en het is hier weer een stuk rustiger in huis. We hebben stuk voor stuk super goede nieuwe eigenaren gevonden voor onze pupjes, waar we uiteraard heel trots op zijn.

Zelf hebben we uit deze combinatie ook een pupje aan gehouden, Ridgevalley Farouk African Jewel. Farouk is een hondje dat bij ons meteen de harten had gestolen, ook al zouden we eerste instantie voor de teef gaan Farouk bleef door zijn fijne eigenwijze karakter toch steeds bij ons een streepje voor houden. En dan komt het moeilijke besluit, ga je voor wat had moeten zijn en dat was dan de teef of ga je voor je gevoel en dat zou dan toch het reutje worden.. we hebben er veel met vrienden, die we kennen van de show over gesproken.

En ons eind oordeel was dan toch om voor het gevoel te gaan en dat was het reutje.

We zijn ons er nu nog elke dag van bewust dat we de beste keuze hebben gemaakt, en Farouk is voor ons de hond die het beste past binnen onze roedel. Hij is lekker eigenwijs, heel slim, maar hij is zo lief en zo speciaal voor ons.

Marley (Senna) het teefje hebben we naar mensen gedaan die bij ons een keer op bezoek kwamen die ook voor een teefje gingen,

maar toch bij ons even kwamen kijken om informatie op te doen van het ras.

Bij deze mensen hadden wij een heel fijn gevoel en hebben aan hun de keuze gegeven dat ze alsnog voor het teefje konden gaan

Want ook Marley was voor ons het oogappeltje als enige teefje in het nest waar wij toch onze zin op hadden gezet.

En zij moest ook zeker een gezin krijgen waar wij 200% achter stonden, ook zij waren dol enthousiast na een telefoontje van ons, en na nog een bezoekje van deze mensen was de kogel door de kerk en zou Marley bij hun komen wonen.

Voor ons is het avontuur nu afgelopen we kunnen met trots terug kijken naar een hele fijne, maar zeer drukke tijd, van zorgen, bezoeken, en al wat nog meer komt kijken bij het hebben van een nestje pups, maar wat zijn we ook trots op onze pupmensen die stuk voor stuk een hele fijne thuis zijn voor ‘onze’ pups.

Lieve Jabba, Buga, Freekie, Senna, Mas, Masaï, Juama, Farouk en Madiba wij wensen jullie een heel fijn leven toe bij jullie nieuwe baasjes en jullie zullen allemaal een speciaal plekje hebben in onze hart.

Leon & Ilse